Produse funerare

Firma noastra de pompe funebre va ofera toata gama de articole rituale si funerare necesare indeplinirii ritualului religios al inmormantarii - sicrie complet dotate cu accesorii asortate de provenienta autohtona si din import, coroane si jerbe din flori naturale ori artificiale, lumanari, candele, felinare, cruci, grilaje mormant, monumente funerare, fotoceramica, pilote, batiste, prosoape, alte articole rituale, la preturi pe masura exigentei dumneavoastra.


Comercializăm o gama diversificata de sicrie pentru adulți și copii confecționate din diferite esențe (brad fag stejar tei nuc mahon). Va oferim atât modele economice cât și modele unicat.

Nu exista reguli stricte care sa conditioneze alegerea coroanelor funerare, dar exista doar regulile dictate de inima. Coroana funerara reprezinta modalitatea de a transmite un mesaj, un ultim gand atunci cand cuvintele nu mai au valoare, o modalitate de a prezenta un ultim omagiu unui membru al familiei, unui prieten sau uniu coleg drag.

Vindem o gama larga de accesorii si produse specifice momentelor funerare. Dintre acestea amintim: colive, capetele, prescuri, covrigi, pachete, cruci, prosoape.

Pachete de servicii

Configurarea individuală a pachetelor funerare cu costuri transparente

Disponibilitate NON-STOP

In orice moment va stam la dispozitie

Prețuri accesibile

Servicii funerare la prețuri accesibile cu posibilitate plății cu ajutorul de deces

Transport funerar

Asiguram trasporturi funerale nationale si internationale.