Servicii funerare complete

Capacitatea de a supraviețui unei pierderi de genul acesta depinde de mai mulți factori.
Pentru a continua viața, in lipsa unei persoane dragi, este nevoie mai ales de sprijinul familiei dar și de ajutorul celor care au experiența necesară depășirii acestui eveniment, așa cum o putem face noi prin prisma tuturor serviciilor descrise mai jos.

Transport funerar

Oferim servicii de transport mortuar, pe orice itinerar, cu autovehicule funerare specializate, la cele mai convenabile tarife din domeniu. Transportul se face cu autovehicule echipate conform standardelor europene.

Noi existam pentru a va face momentele dificile ale trecerii in nemurire a persoanei dragi, in clipe ceva mai usoare, prin detasarea dumneavoastra de grijile legate de toate demersurile ce trebuiesc indeplinite cu astfel de prilejuri.

Servicii toaletizare si formolizare

Dispunem de o sala de imbalsamare si de persoane autorizate care ofera acest serviciu funerar.

Efectuarea procedurii de toaletizare, formolizare și cosmetizare se va face la adresa de domiciliu sau in sala de îmbălsămare a companiei noastre in funcție de dorința familiei, conform unor normelor impuse.

Emitem certificatul de imbalsamare necesar in cazul depunerii la capela sau pentru transportarea decedatului in afara localitatii. Este necesar certificatul medical constatator al decesului de catre un medic autorizat.

Pentru a nu cădea in depresie sau deznădejde, sprijinul pe care îl oferă cei apropiați este esențial

Inchiriere capace frigorifice

Firma noastra de pompe funebre va ofera spre inchiriere capace frigorifce pentru folosinta la domiciliu. Acest capac frigorific este folosit pentru a conserva persoana decedata pe o perioada mai lunga - in conditii perfecte de igiena si estetica. Se pot folosi si in momentele in care in incinta este foarte cald (perioada de vara) sau zona este lipsita de o sursa de ventilatie.

Prin profesionalismul si experienta dobandite, suntem capabili sa organizam un transport funerar, in cazul in care aveti nevoie, dispunind in mod permanent de un parc de auto de ultima generatie. In anumite situatii putem organiza si transport combinat (auto + avion). Suntem in masura sa oferim acest serviciu cu plecare sau sosire de pe majoritatea aeroporturilor din Italia si Romania. Nu trebuie sa va procupati cu ce veti transporta decedatul de la aeroprtul de sosire si pana la locul de inmormantare. Daca dumeavostra doriti noi suntem in masura de a va pune la dispozitie un dric elegant care va transporta decedatul dela aeroportul de sosire la locul indicat de dumneavoastra.

Pachete de servicii

Configurarea individuală a pachetelor funerare cu costuri transparente

Disponibilitate NON-STOP

In orice moment va stam la dispozitie

Prețuri accesibile

Servicii funerare la prețuri accesibile cu posibilitate plății cu ajutorul de deces

Transport funerar

Asiguram trasporturi funerale nationale si internationale.