Firma noastra de pompe funebre va ofera toata gama de articole rituale si funerare necesare indeplinirii ritualului religios al inmormantarii - sicrie complet dotate cu accesorii asortate de provenienta autohtona si din import, coroane si jerbe din flori naturale ori artificiale, lumanari, candele, felinare, cruci, grilaje mormant, monumente funerare, fotoceramica, pilote, batiste, prosoape, alte articole rituale, la preturi pe masura exigentei dumneavoastra.

SICRIE

Comercializăm o gama diversificata de sicrie pentru adulți și copii confecționate din diferite esențe (brad fag stejar tei nuc mahon). Va oferim atât modele economice cât și modele unicat.

COROANE

Avem preturi accesibile dar si aranjamente floarale deosebite. Nu exista reguli stricte care sa conditioneze alegerea coroanelor funerare, dar exista doar regulile dictate de inima. Coroana funerara reprezinta modalitatea de a transmite un mesaj, un ultim gand atunci cand cuvintele nu mai au valoare, o modalitate de a prezenta un ultim omagiu unui membru al familiei, unui prieten sau uniu coleg drag.

Articole funerare

Oferim coroane, jerbe la preturi accesibile dar si aranjamente floarale deosebite. Vindem o gama larga de accesorii si produse specifice momentelor funerare. Dintre acestea amintim: colive, capetele, prescuri, covrigi, pachete, cruci, prosoape.