Intelegem durerea pe care o simteti in momentul decesului unei persoane dragi si de aceea ne oferim serviciile noastre de pompe funebre complete pentru a va usura aceasta incarcatura emotionala. Ne ocupam de toti pasii necesari pentru organizarea unei ceremonii funerare, inclusiv obtinerea certificatului de deces, transportul persoanei decedate la funerarii, asistenta in alegerea sicriei potrivite si a coroanei funerare, organizarea ceremoniei si a inmormantarii.

Transport funerar

Oferim servicii de transport mortuar, pe orice itinerar, cu autovehicule funerare specializate, la cele mai convenabile tarife din domeniu. Transportul se face cu autovehicule echipate conform standardelor europene.

Putem organiza in maxim 24-48 ore orice transport funerar auto din Italia sau Romania catre urmatoarele tari: Romania, Bulgaria, Russia, Serbia, Polonia, Turcia, Europa Ocidentala (orice tara), Canada, SUA, America Latina, Australia.

Servicii toaletizare si formolizare

Dispunem de o sala de imbalsamare si de persoane autorizate care ofera acest serviciu funerar.

Efectuarea procedurii de toaletizare, formolizare și cosmetizare se va face la adresa de domiciliu sau in sala de îmbălsămare a companiei noastre in funcție de dorința familiei, conform unor normelor impuse.

Emitem certificatul de imbalsamare necesar in cazul depunerii la capela sau pentru transportarea decedatului in afara localitatii. Este necesar certificatul medical constatator al decesului de catre un medic autorizat.

Inchiriere capace frigorifice

Firma noastra de pompe funebre va ofera spre inchiriere capace frigorifce pentru folosinta la domiciliu. Acest capac frigorific este folosit pentru a conserva persoana decedata pe o perioada mai lunga - in conditii perfecte de igiena si estetica. Se pot folosi si in momentele in care in incinta este foarte cald (perioada de vara) sau zona este lipsita de o sursa de ventilatie.

Prin profesionalismul si experienta dobandite, suntem capabili sa organizam un transport funerar, in cazul in care aveti nevoie, dispunind in mod permanent de un parc de auto de ultima generatie. In anumite situatii putem organiza si transport combinat (auto + avion). Suntem in masura sa oferim acest serviciu cu plecare sau sosire de pe majoritatea aeroporturilor din Italia si Romania. Nu trebuie sa va procupati cu ce veti transporta decedatul de la aeroprtul de sosire si pana la locul de inmormantare. Daca dumeavostra doriti noi suntem in masura de a va pune la dispozitie un dric elegant care va transporta decedatul dela aeroportul de sosire la locul indicat de dumneavoastra.

Ne mandrim cu serviciile noastre de calitate la preturi accesibile. Intelegem ca aceasta este o perioada dificila financiar, de aceea am incercat sa ne mentinem preturile la un nivel rezonabil, fara a compromite calitatea serviciilor noastre.

Daca sunteti din Pitesti sau zonele alaturate si aveti nevoie de servicii funerare complete, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici pentru a va oferi sprijinul necesar in aceasta perioada grea. Putem fi contactati prin intermediul site-ului nostru sau prin apelarea la unul dintre reprezentantii nostri. Speram sa putem fi alaturi de dvs. in aceasta perioada dificila si sa va putem oferi sprijinul necesar.