Serviciul de toaletizare si formolizare oferit de compania noastra de pompe funebre se adreseaza persoanelor care doresc sa isi pregateasca decedatul pentru inmormantare sau expunere in fata familiei si a prietenilor.

Procesul de imbalsamare poate incepe la cateva ore dupa deces, in functie de circumstante, iar scopul principal al acestuia este de a preveni degradarea rapida a trupului si de a-l mentine in aspectul cat mai apropiat de cel din viata.

In unele cazuri, poate fi necesara utilizarea substantelor chimice, precum formolul, care incetinesc procesul de degradare.

Acest lucru se face insa intotdeauna in conditii de siguranta si respectand toate regulile in vigoare. La finalul procesului de imbalsamare, emitem un certificat de imbalsamare, care atesta faptul ca procesul a fost realizat in mod corect si ca trupul decedatului a fost pregatit pentru inmormantare sau expunere.

Serviciile noastre de imbalsamare pot include si alte servicii suplimentare, precum imbracamintea si cosmetizarea decedatului, transportul acestuia la morga sau la locul inmormantarii, precum si alte servicii funerare.

Pretul pentru serviciile de imbalsamare poate varia in functie de complexitatea procesului si de serviciile suplimentare oferite.

Pentru a realiza imbalsamarea, folosim tehnici si metode de ultima generatie, care ne permit sa oferim servicii de inalta calitate.

Daca aveti nevoie de servicii de toaletizare si formolizare pentru un decedat, nu ezitati sa ne contactati. Vom face tot posibilul pentru a va oferi servicii de inalta calitate, intr-un mod cat mai usor pentru dumneavoastra.