Transportul funerar este un serviciu esential pentru familiile care trec prin momente dificile si au nevoie de ajutorul nostru pentru a le face acest proces cat mai usor posibil.

La Dinastia Lux oferim servicii de transport mortuar, intelegem acest lucru si ne asiguram ca oferim servicii de transport funerar de cea mai buna calitate, la cele mai convenabile tarife din domeniu.

Dispunem de o flota de autovehicule funerare specializate, echipate conform standardelor europene, care ne permit sa oferim transport funerar pe orice itinerar.

Aceste autovehicule sunt dotate cu tot ce este necesar pentru a asigura un transport sigur si respectuos pentru persoana decedata.

Suntem capabili sa organizam transportul funerar auto in maxim 24-48 de ore din Italia sau Romania catre urmatoarele tari: Romania, Bulgaria, Rusia, Serbia, Polonia, Turcia, Europa Occidentala, Canada, SUA, America Latina si Australia.

Ne dorim sa fim aici pentru a va ajuta in orice mod posibil si sa oferim tot sprijinul necesar in acest proces dificil.

In plus, oferim asistenta si suport pentru familiile afectate, indiferent de tara de origine sau de destinatie, astfel incat sa le putem face acest proces cat mai usor posibil. Suntem constienti de emotiile si stresul pe care le pot provoca astfel de situatii, de aceea ne dorim sa fim aici pentru a va oferi tot sprijinul necesar.

pentru mai multe informatii accesati butoanele de contact